Tom Jungell vetämään PHD:tä

Omnicom Media Groupin omistama PHD-mediatoimistoketju laajenee Suomeen.

PHD Finland Oy:stä tulee juuri perustetun Omnicom Media Group Finland Oy:n täysin omistama mediatoimisto, jonka sisaryhtiöksi OMD Finland Oy yhtiöitetään.

PHD Finland ja OMD Finland toimivat Omnicom Media Group Finland -konsernissa täysin erillisinä yksikköinä, joilla on omat toimistonsa, henkilökuntansa ja järjestelmänsä.

Nykyinen OMD Finland Oy:n toimitusjohtaja Tom Jungell on nimitetty sekä Omnicom Media Group Finland Oy:n että PHD Finland Oy:n toimitusjohtajaksi 1.2.2007 alkaen.

Syyskuussa 2005 Omnicom ryhtyi voimakkaasti laajentamaan PHD-mediatoimistoketjuaan, joka siihen asti oli toiminut lähinnä Englannissa ja Pohjois-Amerikassa. Tässä yhteydessä perustettiin Omnicom Media Group, johon yhdistettiin konsernin mediatoiminnoista vastaavat ketjut OMD ja PHD.

PHD on saanut tunnustusta innovatiivisista töistään ja edelläkävijän roolistaan.

Campaign-, Media Week- ja Marketing –lehdet nimesivät v. 2005 PHD:n Vuoden Mediatoimistoksi Englannissa. PHD on luonut oman ainutlaatuisen viestinnän suunnittelujärjestelmänsä ETNA:n (Exploration, Thoughtleader, Neuroplan, Actionplan), joka perustuu kognitiiviseen psykologiaan.

”Omnicomin Media Groupin resurssit takaavat, että OMD- ja PHD-yhtiöillä on käytettävissään paras osaaminen ja ajankohtaisimmat tiedot mm. tutkimuksen, digitaalisen mainonnan, sponsoroinnin ja branded entertainmentin sektoreilla. Asiakas hyötyy ja saa kilpailuetua niin paikallisista kuin kansainvälisistä yhdistetyistä resursseista”, toteaa Colin Gottlieb, CEO, Omnicom Media Group EMEA.

”OMD Finlandin menestyksekkäät 30 vuotta mediamarkkinoilla ovat vakuuttava näyttö Omnicomin kyvystä tuottaa parhaita mediapalveluja Suomessa. PHD:n lanseeraus antaa Omnicomille mahdollisuuden tarjota enemmän vaihtoehtoja erityyppisten asiakkaiden yksilöllisiin tarpeisiin ”, sanoo Tom Jungell.

Omnicom Group Inc. on maailman johtava markkinointiviestintäalan konserni, johon kuuluvat yritykset palvelevat yli 5000 asiakasta yli 100 maassa. Omnicom Media Group on sen mediatoimintoja hoitava liikeyksikkö, jonka palveluista vastaavat OMD- ja PHD-mediatoimistoketjut. Omnicom-konserniin kuuluvat lisäksi myös mm. TBWA-, DDB- ja BBDO- mainostoimisto-ketjut sekä lukuisia yksittäisiä mainostoimistoja ja muita markkinointiviestintään erikoistuneita yrityksiä. Omnicomin pääkonttori sijaitsee New Yorkissa.