Ihme Silmäasemien uudeksi mainostoimistoksi

Valtakunnallisesti suurimmaksi täysin kotimaiseksi optikkoalan ketjuksi kasvanut Silmäasema on valinnut mainostoimistokseen Ihmeen.

-Halusimme uudistaa markkinoinnin linjausta ja Ihmeen luovat ratkaisut ja innovatiivinen tiimi osoittautui parhaimmaksi kumppaniksi viestimään uudesta Silmäasemasta, myyntijohtaja Mia Schauman Silmäasemalta toteaa.

Kotimaisuus ja asiantuntijuus ovat uuden linjan peruspilarit. Silmäasema-ketjun ylivoimaisuustekijänä on optikko-silmälääkäri -yhteistyö jokaisessa ketjun liikkeessä.

Silmäasemaketjun 119 liikkeen mainonnan terävöittämiseen vaikuttaa olennaisesti se, että suomalaisista noin 60 prosenttia tarvitsee silmälaseja, mutta vain osa vaihtaa niitä edes joka toinen vuosi.

Silmäaseman asiakas arvostaa silmien terveyttä, hyvää näköä ja muodikkaita sekä laadukkaita tuotteita. Markkinointiviestintä kosiskelee pääosin 40+, kotirakasta, kaupunkilaista, omasta hyvinvoinnistaan ja ulkonäöstään huolehtivaa suomalaista naista. Kohderyhmään kuuluville on tärkeää ajan hengessä pysyminen, ja myös omasta näkökyvystä huolehtiminen. He miettivät ulkonäköään kokonaisuutena, johon kuuluu tilanteeseen sopiva kampaus, asusteet ja silmälasit.

Unohtamatta muita kohderyhmiään Silmäasema suosii mainonnassaan televisiota ja radiota. Viime syksynä Silmäasema aloitti myös ohjelmayhteistyön Nelosen Bella-ohjelman kanssa. S-ryhmän kumppanuus näyttelee merkittävää roolia Silmäaseman markkinoinnissa edelleen mm. kanta-asiakasjärjestelmän kautta.