Uutisseurantapalvelu Webnewsmonitor lanseeraa uuden Referaatit -palvelun. Palvelu on kehitetty uutisseurannan tarpeisiin, joissa uutisvirran käsittely on tärkeää. Referaatit tarjoaa uutisseurannan valmiina tiivistelminä, joita voi hyödyntää organisaatiossa eri tarkoituksiin.

Referaatit tuovat palvelun tuloksiin inhimillisen kosketuksen. Informaatikon laatimat uutisten tiivistelmät tarjoavat asiakkaille olennaisimman tiedon helpossa muodossa. Toimialauutisoinnissa päivittäinen uutisten määrä voi helposti nousta suureksi ja olennaisen uutisaineiston poimiminen nousee tärkeäksi.

“Uutisseurannan tarpeet eri asiakkailla ovat kovin erilaiset. Toiset haluavat käyttää automatisoitua palvelua, jossa tulokset tulevat puhtaina osumina nopeasti ja laajasti käyttöön. Toisten tarpeita vastaa palvelu, jossa uutisista on poimittu olennainen osa ja asia on tiivistetty ytimekkäästi. Referaatit -palvelumme ansiosta pystymme palvelemaan asiakkaitamme skaalan molemmista päistä”, kertoo Webnewsmonitorin toimitusjohtaja, KTM Jussi Vasala.

Webnewsmonitor.comista

Webnewsmonitor.com on vuonna 2004 perustettu uutisseurantapalvelu. Sen asiakkaina on yrityksiä ja yhteisöjä sekä julkishallintoa. Palvelun toiminnasta vastaa News Engine Oy, joka on suomalaisten yksityishenkilöiden omistama osakeyhtiö. Palvelu seuraa media Suomesta, Ruotsista, Norjasta, Tanskasta, Iso-Britanniasta, Yhdysvalloista, Virosta, Saksasta ja Sveitsistä.