Nelonen Median vuodenvaihteessa musiikilla aloittanut radiokanava aloittaa juontonsa maanantaina 15. tammikuuta. Uusin lisäys Radio Rockin juontajakaartiin on Jone Nikula, joka esiintyy nyt ensi kertaa valtakunnallisella radiokanavalla.

Ensi maanantaina Radio Rockin taajuudella pyörähtää ohjelmisto käyntiin täydellä voimalla. Ääneen pääsevät ensimmäisinä kanavan aamunavaajat Jussi Heikelä ja Aki Linnanahde (klo 6-9.30). Päivävuorossa juontajana huhkii Osku Nurmi (9.30-14) ja iltapäivässä Jani Juntunen (klo 14-18).

Uuden rockin iltaa (klo 18-20) vetävät vuorovedolla Marce Rendic ja kanavan tuorein kiinnitys Jone Nikula. Nikula juontaa iltalähetystä maanantaisin ja tiistaisin.

”Sen lisäksi, että radio on medioista mainioin ja se mistä aloitin, olen innoissani, että pääsen ensimmäistä kertaa elämässäni valtakunnalliselle taajuudelle. Erityisen mukavaa on tietysti se, että Radio Rockilla ei tarvitse olla erityisen mukava. Pyrin tekemään asiallista ja räävitöntä vanhan liiton radioshow’ta uuden uljaan rockin parissa”, Jone Nikula kertoo ohjelmastaan.

Illan erikoisohjelmia kipparoi radiolegenda Klaus Flaming. Illoissa (klo 20-22) käydään läpi teemoittain niin melodista rokkia ja heviä kuin klassikoita menneiltä vuosikymmeniltä.

Radio Rockin ohjelmapäällikkönä aloittaa helmikuun alussa Sami Tenkanen. Tenkanen on aiemmin työskennellyt Radio NRJ:n ohjelmajohtajana.