Kokeneet espanjalaiset toimittajat, Eduardo Alonso ja Antonio Díaz, ovat perustaneet englanninkielisen kulttuurilehden FREE! Magazinen, joka alkaa aluksi ilmestyä pääkaupunkiseudulla, mutta laajenee myöhemmin muualle Suomeen.

Alsonso ja Díaz ovat päätoimittajina. He myös johtavat yhteistyökumppaneiden joukkoa. Allgreen Press julkaisema kulturelli tabloidi ilmestyy 19. tammikuuta, joka jaetaan Helsingin, Espoon ja Vantaan alueella. FREE! Magazine ilmestyy joka kuukausi 15 000 kopiolla.

FREE! Magazine pyrkii kattamaan kulttuurillisen tiedon puutteen vieraskielisten keskuudessa. Artikkeleillaan tämä uusi lehti haluaa esitellä nuorille ja urbaaneille lukijoille – huolimatta heidän kansallisuudestaan – mitä tapahtuu suomalaisessa kulttuurissa. Ensimmäisessä FREE!n numerossa erityisasemassa ovat Mikael Niemen sekä 22-Pistepirkon haastattelut. Myös elokuvatuottaja ja kirjoittaja Aleksi Bardy kantaa kortensa kekoon kirjoituksellaan niin kuin Kaisa Leka sarjakuvallaan.

FREE! Magazine jaetaan yli 150:stä paikasta joka kuukausi sisältäen kauppakeskuksia, kahviloita, juna-asemia, lentokentän, kirjastoja, kouluja sekä kulttuurikeskuksia.

Allgreen Press pyrkii myös kasvattamaan jakeluaan muihin kaupunkeihin tulevina kuukausina.

Kokeneet espanjalaiset toimittajat, Eduardo Alonso ja Antonio Díaz, ovat FREE! Magazinen päätoimittajat, sekä he myös johtavat yhteistyökumppaneiden dynaamista joukkoa. Molemmat pyrkivät levittämään suomalaista kulttuuria uudelle yleisölle ja tekemään FREE!stä kulttuurillisen tiedonlähteen, joka on suunnattu englanninkielisille lukijoille.