Sanoma Magazines toi markkinoille vuonna 2003 tytöille suunnatun ankkalehden, nimeltään Iines. Lehti pienenee nyt käsilaukkukokoon. Aku Ankka, joka on Suomen suurimpia aikakauslehtiä yli miljoonan lukijan määrällään, ei ole vetänyt samassa suhteessa mukanaan pikkusiskoaan Iinestä, joka on saavuttanut vasta vajaan kymmenentuhannen levikin.

Iines-lehden päätoimittaja Riku Perälä pitää saavutettua levikkiä kuitenkin hyvänä ja osoituksena suosiosta.

Ensiesiintymisensä julkisuudessa Iines suoritti Disneyn
piirrosfilmissä Don Donald vuonna 1937. Elokuvassa Akun hurmanneen tulisen meksikolaisneidon nimi oli vielä tuolloin Donna Duck, mutta jo toisessa esiintymisessään, piirrosfilmissä Mr. Duck Steps Out vuonna 1940, Donna oli saanut uudeksi nimekseen Daisy Duck. Samana vuonna 1940 Iines debytoi myös sarjakuvassa, Al Taliaferron Aku-sunnuntaisarjassa.