Listan ainoan naiskirjailijan Lauren Weisbergerin Paholainen pukeutuu Pradaan on pitänyt kiinni ykköspaikastaan. Muutkin leffapokkarit ovat myyneet hyvin, listalta löytyy niin Casino Royale kuin Da Vinci-koodikin. Listalta jo tutut Juha Vuorinen ja Dan Brown ovat kumpikin listalla kahdella nimikkeellä ja kirjallisuuden Nobelin voittanut Orhan Pamukin Valkoinen linna on noussut joulukuun viidenneksi myydyimmäksi pokkariksi.

Suomen Pokkarilista julkaistaan kuukausittain syyskuun 2006 alusta lähtien. Suomen Pokkarilistan tarkoituksena on kasvattaa kiinnostusta pokkareita kohtaan ja tuoda esille laaja pokkarien nimikemäärä, jota Suomessa julkaistaan. Suomenkielisiä pokkareita ilmestyy noin 350 nimikettä vuodessa.

Suomen Pokkarilistalta löytyvät edellisen kuukauden aikana kymmenen eniten myytyä pokkaria. Lista kootaan suurimpien pokkareita myyvien jälleenmyyjien antamista myyntiluvuista. Mukana ovat ABC, adlibris.com, Akateeminen Kirjakauppa, Alepa, Anttila Oy, Euromarket, Info-Kirjakaupat, K-citymarket, Prisma, S-market, Sokos, Suomalainen Kirjakauppa ja Valintatalo.

Suomen Pokkarilistan julkaisevat yhteistyössä Arktinen Banaani, Bazar Kustannus, Diktaattori Oy, Gummerus, Karisto Oy, Kustannusosakeyhtiö Otava, Kustannusosakeyhtiö Tammi, Like Kustannus Oy, Suomen Pokkaritukku Oy, Taskukirja Loisto Oy ja Werner Söderström Osakeyhtiö.