Nikula on toiminut viimeksi verkkohuutokauppayhtiö eBayn Euroopan IPR-asioiden johtajana Sveitsissä ja tätä ennen Nokia Oyj:n IPR-osastossa sekä Teollisuuden ja Työnantajien palveluksessa. Nikula aloittaa tehtävässään 1.2.2007.

MBA Tiina Tiitu on toiminut aiemmin mm. Potkastudios Oy:n toimitusjohtajana, Viherjuuri/Evialla projektijohtajana ja mediamyynnissä useiden aikakauslehtikustantajien palveluksessa. Tiitu aloittaa tehtävässään 1.3.2007.

Lisäksi MTL:ssa aloittaa assistenttina yo-merkonomi Satu Solin, 35. Solin siirtyy MTL:on Screenvision Finlandista myynti- ja markkinointiassistentin tehtävistä. MTL:ssä Solinin tehtäviin kuuluu operatiivisen tiimin monipuolinen tukeminen. Solin aloittaa tehtävässään 8.1.2007.

Projektipäällikkö Ella Punakallio jatkaa erityistehtävissä mm. vuoden 2007 Markkinoinnin Viikon valmistelussa 28.2.2007 asti.