Kärkikaksikko, Lauren Weisbergerin Paholainen pukeutuu Pradaan ja Juba Tuomolan Viivi ja Wagner: Parisuhteellisuusteoria, ovat kiikkuneet kärjessä alusta alkaen. Myös Paulo Coelhon Alkemisti on pysytellyt kärkikympissä koko Pokkarilistan historian ajan. Lista jakautuu tasaisesti: viisi kotimaista ja viisi ulkomaalaista kirjailijaa.

Pokkareita ostetaan yhä enemmän lahjaksi, joten joulu tullee vaikuttamaan pokkareiden myyntiin positiivisesti ja menekki kasvanee vuoden loppuun asti.

Suomen Pokkarilista julkaistaan kuukausittain syyskuun 2006 alusta lähtien. Järjestyksessä neljäs Suomen Pokkarilista on tämän tiedotteen liitteenä. Suomen Pokkarilistan tarkoituksena on kasvattaa kiinnostusta pokkareita kohtaan ja tuoda esille laaja pokkarien nimikemäärä, jota Suomessa julkaistaan. Suomenkielisiä pokkareita ilmestyy noin 350 nimikettä vuodessa.

Suomen Pokkarilistalta löytyvät edellisen kuukauden aikana kymmenen eniten myytyä pokkaria. Lista kootaan suurimpien pokkareita myyvien jälleenmyyjien antamista myyntiluvuista. Mukana ovat ABC, adlibris.com, Akateeminen Kirjakauppa, Alepa, Anttila Oy, Euromarket, Info-Kirjakaupat, K-citymarket, Prisma, S-market, Sokos, Suomalainen Kirjakauppa ja Valintatalo

Suomen Pokkarilistan julkaisevat yhteistyössä Arktinen Banaani, Bazar Kustannus, Diktaattori Oy, Gummerus, Karisto Oy, Kustannusosakeyhtiö Otava, Kustannusosakeyhtiö Tammi, Like Kustannus Oy, Suomen Pokkaritukku Oy, Taskukirja Loisto Oy ja Werner Söderström Osakeyhtiö.