Finpron kansainvälisen messu- ja tapahtumamarkkinoinnin yritys Entre Marketing vahvistui ja laajeni joulukuun alussa, kun messu- ja tapahtumasuunnittelutoimisto Atmos siirtyi Entre Marketingin omistukseen.

”Suomen merkittävimmät vientiyritykset ovat jo vuosia luottaneet Entre Marketingin osaamiseen globaalissa toiminnassaan. Joulukuun alussa vahvistuneen kaupan myötä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme yhä kokonaisvaltaisempia asiakaskohtaamisen konsepteja”, kommentoi kauppaa Entre Marketingin toimitusjohtaja Pekka Leppälä.

”Atmoksen vahvuuksiin on aina kuulunut luova suunnittelutyö. Molempien yritysten projektihallintaosaaminen ja monipuoliset yhteistyökumppaniverkostot, sekä Entre Marketingin vahva kokemus globaalista toiminnasta takaavat sen, että pystymme yhdessä tarjoamaan asiakkaillemme kustannustehokkaampaa palvelua”, jatkaa Atmoksen toimitusjohtaja Juha Karhunen.

Entre Marketing on Suomen johtavia kansainvälisiä markkinointipalveluja tarjoava yritys. Toiminta keskittyy messu- ja näyttelytoimintaan sekä tapahtumamarkkinointiin. Yritys tarjoaa lisäksi mm. kansainvälisiä viestintäkampanjoita, toimialakohtaisia vientijulkaisuja sekä muita kansainvälistymiseen liittyviä palveluita.

Vuonna 2002 yhtiöitetty Finpro ry:n tytäryhtiö toimi vuoteen 2005 asti nimellä Finpro Marketing Oy. Finpro omistaa yhä n. 60% Entre Marketingin osakekannasta, loppu on yrityksen avainhenkilöiden omistuksessa.

Entre Marketingin asiakkaita ovat jo 85 vuoden ajan olleet suomalaiset vientiyritykset. Yhtiö toteuttaa messuja ja tapahtumia yrityksille vuosittain noin 25 maassa, mukaan lukien useita hyvin eksoottisia markkinoita. Vuonna 2006 yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto tulee olemaan yli 13 milj. €. Yrityskaupan myötä henkilömäärä kasvaa 40 henkilöstä yli 50 henkilöön, kun vuonna 1999 perustetun Atmos Tuotanto Oy:n asiantuntijat siirtyvät Entren palvelukseen. Kaupan johdosta Entre Marketingilla on tuotanto-, varastointi- ja logistiikkatilat Espoossa. Yrityksen suunnittelu, myynti, projektinhallinta, verkostonhallinta sekä hallinto keskitetään maaliskuussa Helsingin Porkkalankadulle.

Atmos Tuotanto Oy:n palvelutarjontaan ovat kuuluneet messu- ja tapahtumatuotannon kaikki osa-alueet messu- ja näyttelykokonaisuuksista mm. seminaari- ja konferenssijärjestelyihin, tila- ja kalustesuunnitteluun, markkinointikiertueisiin sekä VIP-tilaisuuksien järjestämiseen.