Internetiin avattu uutis- ja ajankohtaistietopalvelu ELÄKELÄISTEN UUTISET

Yksityinen mediafirma Kohdeuutiset Group Oy on perustanut ELÄKELÄISTEN UUTISET-nimisen nettijulkaisun. Uutisia syvennetään omilla ja myös eri asiantuntijoilta hankituilla artikkeleilla ja tietoiskuilla. Toimitus tekee tiivistä yhteistyötä kohderyhmäänsä liittyvien eri toimijoiden kanssa. Eläkeläisten Uutiset käyttää Suomen Tietotoimisto STT:n uutispalveluja.

ELÄKELÄISTEN UUTISET tuottaa myös kohderyhmänsä toiveiden ja kiinnostusten mukaista informaatiota: seuraa kohderyhmäänsä kiinnostavien yhteisöjen ja yritysten toimintaa, hankkii ja seuloo niistä kiinnostavimmat asiat – esittää ne selkeässä ja kohderyhmänsä kannalta kiinnostavassa muodossa. Eläkeläisille sivut tarjoavat kokonaisuuden, jota ei missään muualla ole yhtenäisesti koottuna.

ELÄKELÄISTEN UUTISET kehittää aktiivisesti toimintaansa yhteistyössä kohderyhmänsä kanssa – yhdessä saamme aikaan hyvän ja luotettavan uutisvälineen.

Eläkeläisten Uutisten slogan on Sinun uutisesi – Your News™