Pressi.com siirtyi 15.2.2006 osaksi STT:tä. Samalla STT Pressi.comin logo ja verkkopalvelun ilme muuttuivat. Nyt STT Pressi.comissa julkaistuja tiedotteita voi tilata ja lukea suoraan myös STT:n internetsivulta osoitteesta www.stt.fi.

STT on välittänyt lehdistötiedotteita uutispalvelunsa mukana vuodesta 1991 ja vuonna 2004 se osti Pressi.com palvelun. STT Info yhdistää kaikki näiden palveluiden tiedotteet yhteen portaaliin, josta toimittajat, analyytikot ja muut kiinnostuneet voivat lukea julkaistuja tiedotteita ja halutessaan tilata niitä sähköpostiinsa.

-STT ei ole vain perinteinen uutistoimisto. STT on nimensä mukaisesti myös tietotoimisto. Nimenomaan tiedolla haluamme palvella muitakin kuin vain mediaa, sanoo STT:n päätoimittaja ja toimitusjohtaja Mika Pettersson.

Uudistetun tiedotepalvelumme avulla haluamme tarjota kanavan tarvittaessa kaikille Suomen tiedotteille STT:n toimittajien arvottaman ja muokkaaman uutisvirran rinnalle, sanoo STT:n media- ja viestintäpalveluista vastaava toimituspäällikkö Olli Kemppainen.