A-lehtien omistama Image Kustannus Oy lopettaa Bisnes.fi-lehden julkaisemisen.

Lehden tilaushinnat ovat olleet tarjouksessa 56,25 euroa vuodessa, mihin on sisältynyt yhdeksän numeroa.

Toimitusjohtaja Tomi Halonen toteaa, että ”Bisnes.fi on ollut kunnianhimoisesti uuden ajan ammattilaisille suunnattu lehti, joka on halunnut käsitellä liike-elämän ilmiöitä ja ihmisiä uudella ja raikkaalla tavalla. Valitettavasti kuitenkin businesslehtien markkina on niin kilpailtu, että pienellä haastajalla ei ollut mahdollisuuksia rikkoa isojen lehtien rintamaa hyvästä yrityksestä huolimatta. Bisnes.fi on ollut aikaansa edellä, mutta se ei riittänyt. Näillä markkinoilla tämäntyyppiselle erikoislehdelle ei ole löytynyt riittävän suurta lukija- ja ilmoittajakuntaa, jotta lehdestä olisi saatu pitkälläkään aikajänteellä kannattavaa.”