Wärtsilän sidosryhmälehti Twentyfour7 on sijoittunut toiseksi Pearl Awards –kilpailussa USA:ssa.

The Custom Publishing Councilin (CPC) vuosittain järjestämässä kilpailussa on kaksi pääsarjaa yritysjulkaisuille: Excellence in Design ja Excellence in Editorial ja näiden alla useampia alasarjoja. Twentyfour7 oli mukana Best New Publication/Magazine –sarjassa ja sai Excellence in Design –hopeaa. Kilpailussa oli mukana 455 lehteä.

Twentyfour7 on Wärtsilän sidosryhmille suunnattu englanninkielinen lehti, jonka Kynämies Oy tuottaa. Sen tavoitteena on rakentaa tietoisuutta Wärtsilän tavoitteista, toimintatavoista ja brändistä sekä konkretisoida Wärtsilän visiota olla arvostetuin yhteistyökumppani kaikille asiakkailleen.

”Tavoitteemme on, että tavoitamme Twentyfour7-lehdellä kaikki sidosryhmämme ja että he kokevat lehden ja arvostavat sitä hyödyllisenä viestintäkanavana. Toki on myös aina mukava pärjätä kilpailuissa”, toteaa Wärtsilän markkinointiviestinnästä ja brändistä vastaava johtaja Mikael Simelius.

“Menestyminen kisassa osoittaa, että Suomessa osataan tehdä kansainvälisen tason sidosryhmäjulkaisuja. Tämä kannustaa edelleen tiimejämme palvelemaan globaalisti toimivia asiakkaita”, sanoo liiketoiminnan johtaja Hannu Lindell Kynämies Oy:stä.