Grey Direct & Digital sai tunnustusta asiakassuhteidensa hoitamisesta

Asiakkuudenhallintaan, asiakassuhde- ja digitaaliseen markkinointiin erikoistunut Grey Direct & Digital palkittiin tänään CERS Award, Best-in-Progress –kunniamaininnalla.

CERS-tunnustuspalkinto annetaan yritykselle, joka hoitaa asiakkuuksiaan menestyksekkäästi. Palkinnon myöntää Svenska handelshögskolanin (Hanken) markkinoinnin laitoksen osaamis- ja tutkimuskeskus CERS (Center for Relationship Marketing and Service Management).

Palkinnon saamisen perusteena on asiakkuusajattelun innovatiivinen toteutus sekä strategisella että operationaalisella tasolla.

-Olemme aina panostaneet asiakkuuksiemme hoitoon ja asiakassuhteiden ylläpitämiseen. Tämän kilpailun myötä olemme dokumentoineet toimintamme. Voisi sanoa, että tämä tunnustus verifioi osaamisemme, toteaa Grey Direct & Digitalin toimitusjohtaja Pia Siukosaari.

CERS haluaa palkintojen kautta tukea ja inspiroida suomalaisia yrityksiä asiakkuuksien hallinnassa. Kilpailuun osallistuvilta yrityksiltä tämä edellyttää asiakkuusprosessien syvällistä tarkastelua, läheistä vuorovaikutusta alan edelläkävijöiden kanssa ja kontaktia alan uusimpaan ajatteluun.

-Kilpailuun osallistumisen edellyttämä työprosessi oli meille varsin raskas, mutta hedelmällinen. Tehty työ antaa uusia näkökulmia siihen, miten asiakkuudenhallinnan kokonaisuutta pitää käsitellä osana liiketoimintasuunnitelmaa, Siukosaari kertoo.

Hankenin asiakkuuspalkinto koostuu kahdesta eri tunnustuksesta, CERS Award:sta ja Best-in-Progress -kunniamaininnasta. CERS Award myönnettiin tänä vuonna Diacor terveyspalvelut Oy:lle.

Best-in-Progress tunnustuksen ovat aikaisemmin saaneet OP-ryhmän yrityspankit, Volvo Finland Ab, IIR Finland ja Nordea Private Banking.

Grey Direct & Digital kuuluu SEK:iin. SEK on osa Salomaa Yhtiöitä, joka on maan johtava markkinointiviestinnän yhtiöryhmä.