Turunen voitti vaalissa äänin 16-29 vuodesta 2003 Kaupunkilehtien Liitto ry:tä johtaneen Suur-Jyväskylä Lehden toimitusjohtaja, päätoimittaja Tapani Markkasen.

Myös liiton hallituksen jäsenistä äänestettiin. Hallituksen erovuoroisista jäsenistä valittiin uudelleen seuraavalle kaksivuotiskaudelle Uusi Rovaniemi –lehden päätoimittaja Taru Salo 26 ääntä) ja Hämeenlinnan Kaupunkiuutisten toimitusjohtaja, päätoimittaja Ilkka Peltoniemi (23). Uutena jäsenenä hallitukseen tuli Turkulaisen toimitusjohtaja, päätoimittaja Marja-Leena Keinänen (22).

Hallituksen varajäseniksi tulivat valituksi Koti-Kajaanin päätoimittaja Simo Hyttinen, Uuden Rauman päätoimittaja Janne Rantanen ja Kaupunkilehti Pohjois-Kymenlaakso Oy:n toimitusjohtaja Jari Marttila.

Hallituksen muut jäsenet ovat Esan Paikallislehdet Oy:n toimitusjohtaja Osmo Ahtiainen, Kaupunkilehti Seiskan päätoimittaja Hannu Helineva ja Oulu-lehden päätoimittaja Alpo Merilä.

Kaupunkilehtien Liitto ry:n kuuluu 49 kaupunkilehteä eri puolelta Suomea