Sanomalehtien Liiton syyskokous on valinnut Helsingissä liiton hallitukseen uudeksi jäseneksi toimitusjohtaja, päätoimittaja Juha Haapakosken Rannikkoseudun Sanomat Oy:stä.

Erovuorossa olleet hallituksen jäsenet toimitusjohtaja Heikki Nykänen (Kustannus Oy Demari), toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen (Sanoma Osakeyhtiö), toimitusjohtaja Erkki Poranen (Keskisuomalainen Oyj), toimitusjohtaja Kai Telanne (Alma Media Oyj) ja toimitusjohtaja Jukka Tikka (Länsi-Savo Oy) valittiin uudelleen.

Sanomalehtien Liiton hallituksen puheenjohtaja on toimitusjohtaja, kauppaneuvos Taisto Riski (Kaleva Kustannus Oy).

Lisäksi hallitukseen kuuluvat toimitusjohtaja Hans Boije (HSS Media Ab), toimitusjohtaja Henrik Johansson (Hufvudstadsbladet Ab), toimitusjohtaja Keijo Ketonen (TS-Yhtymä Oy), hallituksen puheenjohtaja Antti Kivekäs (Esan Kirjapaino Oy), toimitusjohtaja Matti Korkiatupa (Ilkka-Yhtymä Oyj), toimitusjohtaja Eino Laukka (Keski-Pohjanmaan Kirjapaino Oy), toimitusjohtaja, päätoimittaja Pekka Mervola (Sanomalehti Karjalainen Oy) ja johtaja Matti Vihervuori (Aina Group Oyj/Hämeen Sanomat Oy).

Sanomalehtien Liitto on sanomalehtien ja sanomalehtikustantajien toimialajärjestö, johon kuuluu 200 sanomalehteä.