HS:n uutiskirje remonttiin kuukausiksi

Helsingin Sanomat kertoo tänään lukijakirjeessään, että sen ilmainen uutiskirje lakkaa ilmestymästä 15. marraskuuta alkaen. Uutiskirjeen lähettäminen jää tauolle kevääseen 2007 saakka, lehti ilmoittaa.

Uutiskirjeen nykyiset käyttöehdot ovat olleet voimassa vasta tämän vuoden. Kirjeen nykyinen malli on todettu sellaiseksi, että se halutaan muuttaa. Remontti on varsin perusteellinen, koska muutos kestää useita kuukausia. Lehti ei kerro, minkälainen tuleva uutiskirje on. Se toteaa ainoastaan, että se tulee olemaan entistä yksilöidympi.

Tällä hetkellä uutiskirjeen tilaaminen perustuu hakusanojen valitsemiseen. Omat uutiset -palvelu etsii päivän lehdestä kirjoituksia sinua kiinnostavista aiheista ja lähettää tiedon osumista uutiskirjeen mukana. Tilaaja voi asettaa enintään 10 hakuehtoa. Jokainen ehto voi sisältää useamman sanan.

Uutiskirjeen Tuoreimmat uutiset ja sää -osiot ovat automaattisesti päivittyviä ja niiden toimiminen edellyttää, että työaseman sähköpostiohjelma ja sähköpostipalvelin hyväksyvät dynaamiset sisällöt.