Tietokone-lehti aloitti podcast-lähetykset Internetissä 8.11.2006. Lehti järjestää kuukausittain ICT-paneelin, joka tallennetaan podcast-lähetykseksi verkkosivuille. Jokaisesta ICT-paneelista tehdään myös kolmisivuinen artikkeli, joka julkaistaan Tietokone-lehdessä.

“Monikanavaisuus on luonteva kehityssuunta erityisesti Tietokoneen kaltaiselle erikoisaikakauslehdelle. Lukijamme odottavat meiltä edelläkävijyyttä uusien mediamuotojen hyödyntämisessä, ja me vastaamme näihin odotuksiin ensimmäisten joukossa kuten olemme tehneet aina web-palvelujen alkuajoista lähtien”, päätoimittaja *Hannu
Järvinen* kertoo.

ICT-paneeliin kootaan kerran kuukaudessa suomalaisia eturivin
asiantuntijoita keskustelemaan tietotekniikka-alan ajankohtaisista
ja mielenkiintoisista teemoista.

Ensimmäisessä paneelissa keskustelevat tietokirjailija ja Tietokoneen avustaja Petteri Järvinen, Hewlett-Packardin henkilökohtaisten tietojärjestelmien markkinointijohtaja Aimo Asikainen ja Verkkokauppa.comin asiakaspalvelupäällikkö Mauri Hiltunen. Keskustelun aiheena on henkilökohtaisen tietokoneen, pc:n, tulevaisuus. Paneelin puheenjohtajana toimii Tietokoneen toimituspäällikkö Kari Haakana.

Tietokoneen päätoimittaja Hannu Järvinen uskoo uuden aluevaltauksen kiinnostavan lehden lukijoita ja Tietokoneen web-palvelun käyttäjiä. Lehden kerran kuukaudessa järjestämästä asiantuntijoiden ICT-paneelista tehdyn MP3-äänitallenteen voi ladata kuunneltavaksi lehden web-sivuilta osoitteesta “www.tietokone.fi/paneeli”http://www.tietokone.fi/paneeli