Suomen Pokkarilista kertoo myydyimmät pokkarit kuukausittain. Pokkarien myynti Suomessa kasvaa vauhdilla. Tämän vuoden alusta myynti on edelliseen vuoteen verrattuna kasvanut noin 20 prosenttia, ja myös pokkarien myyntipisteiden määrä eri puolilla Suomea kasvaa koko ajan. Suomessa myytiin vuonna 2005 yli 1,5 miljoona pokkaria ja myyntipisteitä oli noin 2000 kpl.

Suomen Pokkarilistan tarkoituksena on kasvattaa kiinnostusta pokkareita kohtaan ja tuoda esille laaja pokkarien nimikemäärä, jota Suomessa julkaistaan. Suomenkielisiä pokkareita ilmestyy noin 350 nimikettä vuodessa.

Suomen Pokkarilistalta löytyvät edellisen kuukauden aikana kymmenen eniten myytyä pokkaria. Lista kootaan suurimpien pokkareita myyvien jälleenmyyjien antamista myyntiluvuista. Mukana ovat ABC, AdLibris AB, Akateeminen Kirjakauppa, Alepa, Anttila Oy, Euromarket, Info-Kirjakaupat, K-citymarket,
Prisma, S-market, Sokos, Suomalainen Kirjakauppa ja Valintatalo

Suomen Pokkarilistan julkaisevat yhteistyössä Arktinen Banaani, Bazar Kustannus, Diktaattori Oy, Gummerus, Karisto Oy, Kustannusosakeyhtiö Otava, Kustannusosakeyhtiö Tammi, Like Kustannus Oy, Suomen Pokkaritukku Oy, Taskukirja Loisto Oy ja Werner Söderström Osakeyhtiö.