Welho avaa 10.-13.11. viikonlopuksi maksuttomaan katseluun yli 60 digitaalista ohjelmakanavaa kaikkiin verkossaan oleviin digibokseihin. Tarjolla on kansainvälisiä ja pohjoismaisia ohjelmakanavia, kuten Viasatin ja CANAL+:n tarjontaa, CNN, BBC Prime, Disney Channel, Animal Planet ja useita ruotsalaisia tv-kanavia. Kanavat ovat auki perjantai-illasta 10.11. kello 18:sta maanantaiaamuun 13.11. kello 8:aan.

Welhon isänpäivän viikonlopun kampanja on osa kaapeliyhtiöiden valtakunnallista tempausta, jolla yhtiöt haluavat tehdä tutuksi maksu-tv-kanavien monipuolista ohjelmistoa. Kaapeliverkossa digiboksi tuo runsaasti valinnanvaraa koko perheelle.

Maksu-tv-talouksien määrä kaapeliverkoissa on kasvanut noin 30 prosenttia tämän vuoden alusta. Tieto perustuu Suomen Kaapelitelevisioliiton syyskuussa tekemään kyselyyn. Suomessa on noin 1,26 miljoonaa kaapeli-tv-taloutta. Welholla oli syyskuussa 2006 noin 49.000 maksu-tv-tilausta.

Welhon tarjonnassa on jo noin 100 digitaalista tv-kanavaa. Koti- ja ulkomaisten peruskanavien lisäksi valittavissa on kymmeniä erilaisia maksu-tv-kanavia, jotka moninkertaistavat katseltavien tv-kanavien määrän. Maksulliset tv-palvelut ovat yleistymässä myös suomalaisten tv-yhtiöiden ohjelmatarjonnassa digitaalisen lähetystoiminnan myötä.

Cable Open! -viikonloppuna maksullisten kanavien katselu on mahdollista ilman kanavien tilausta, kun koti on kytketty kaapeli-tv-verkkoon ja televisioon on liitetty digisovitin.

Cable Open! -kampanjan järjestävät Suomen Kaapelitelevisioliitto ja suomalaiset kaapelitelevisioyhtiöt. Mukana yhteistyössä ovat lukuisat kotimaiset ja kansainväliset ohjelmayhtiöt sekä tekijänoikeusjärjestöt Teosto ja Kopiosto.

WELHO AVAA SEURAAVAT KANAVAT MAKSUTTOMAAN KATSELUUN:

CANAL+ Sport1
CANAL+ Sport2
CANAL+ Mix
Viasat Action
Viasat Classic
Viasat Crime
Viasat Explorer
Viasat Family
Viasat History
Viasat Nature
Viasat Nordic
Viasat Plus One
Viasat Sport 1
Viasat Sport 2
Viasat Sport 3
Viasat TV1000
Playboy TV
Spice
Disney Channel
Fashion TV
France 2
Euronews
NTV Mir
ORT International
Jetix
Cartoon Network
National Geographic Channel
Discovery Channel
Animal Planet
Discovery Science
Discovery Civilisation
Discovery Travel&Living
BBC Prime
BBC Food
BBC World
Travel Channel
TCM (Turner Classic Movies)
Star
Showtime
CNN
Sky News
CNBC
Bloomberg
Eurosport 2
ESPN Classic
Extreme Sport channel
Zone Reality
Toto TV
Viva
ETV
RTL
TVE Internacional
Rai Uno
Rai Due
Arte
3sat
TV3
TV4
SVT1
SVT2
Barnkanalen
Kunskapskanalen
ZTV