FM Taru Nikulainen (35) on nimitetty Tamro-konsernin viestintäjohtajaksi. Hän aloittaa tehtävässään 4. joulukuuta 2006. Taru Nikulainen vastaa konsernin sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä Suomessa, ja hän raportoi konsernijohtaja Jo Langmoenille. Taru Nikulaisesta tulee myös Tamro-konsernin liiketoimintayksikön Tamro Suomen johtoryhmän jäsen.

Taru Nikulainen siirtyy Tamroon Competence Communications Ltd:stä, missä hän on työskennellyt viestintäkonsulttina vuoden 2004 syyskuusta. Tätä ennen hän oli viestintäpäällikkönä Sanitec Oy:ssä. ”Lääkehuoltoala on viestinnän näkökulmasta haastava ja jatkuvasti muuttuva. Pohjoismaiden johtavana lääketukkuna sekä huomattavana apteekkien omistajana Norjassa ja Baltiassa Tamro palvelee noin 70 miljoonaa kuluttajaa kahdeksassa toimintamaassaan. Vahva markkina-asema tarjoaa meille mielekkäitä viestintämahdollisuuksia”, konsernijohtaja Jo Langmoen toteaa.

“Tamro on erittäin ammattitaitoinen ja tukevan jalansjian saavuttanut pohjoiseurooppalainen lääketukkuri, jolla on pitkä ja merkittävä historia lääkehuollon koko ketjussa. Vaikka viestinnän näkökulmasta tarkasteltuna Tamro on menossa oikeaan suuntaan, voimme mielestäni vieläterävöittää mielikuvaa yrityksestä”, Taru Nikulainen sanoo.