Kolmen vuoden ajan julkaistu Painonvartijat-lehti jatkaa ilmestymistään entistä ehompana, Painonvartijat Suomi Oy kertoo. Yhtiö toimii jatkossa itse lehden julkaisijana. Sopimus lehden aiemman julkaisijan, Yhtyneiden Kuvalehtien, kanssa on päättynyt. Yhtyneet tuo markkinoille oman painonhallintalehtensä KG:n vuoden 2007 alussa, ja ryhtyy kilpailemaan entisen toimeksiantajansa kanssa.

Uudistettu Painonvartijat-lehti laajentaa tarjontaansa sisältäen laihduttamista ja ruokaa koskevien artikkeleiden lisäksi monipuolisia lifestyle-juttuja, jotka käsittelevät muun muassa muotia, matkailua, kauneutta ja hyvinvointia. Lehti uudistuu niin visuaaliselta ilmeeltään kuin toimittajakunnaltaan.

Yhdessä lehden tekemisen ammattilaisten kanssa Painonvartijat-lehteen saadaan tulevaisuudessa myös kansainvälisiä aiheita muista Weight Watchers -maista.

–Painonvartijat-lehti täydentää omalta osaltaan kokonaisvaltaista konseptiamme. Lehti on jatkossa entistä selkeämmin osa Painonvartijoiden kokonaisajattelua, Painonvartijoiden toimitusjohtaja Anne Piirsalu kertoo.