Coronaria Media Oy on sopinut yhteistyösopimuksen Tribune Media Services:n kanssa Harvard Medical School:n Health Publications:n julkaisujen julkaisemisesta yksin Suomessa. Julkaisuoikeudet sisältävät Harvard Newsletters ja Harvard Special Health Reports julkaisujen printti- ja Online –oikeudet.

Coronaria Media Oy tuottaa ja julkaisee Terve Media –mediaryhmää. Terve Media tuottaa lääketieteen asiantuntijoiden toimittamia hyötypalveluita lääkäreille, terveydenhuollon ammattilaisille ja terveystietoa kaipaaville kuluttajille.

Toimitusjohtaja Teppo Lindén kertoo, että Coronaria Media hakee toiminnassaan hyviä ja luotettavia yhteistyökumppaneita ja Harvard Health Publications on alallaan maailman parhaita. Coronaria Median muita yhteistyökumppaneita lääketieteen uutisoinnissa ovat maailman suurin uutistalo Reuters sekä MDLinx, joka seuloo yli 10 000 ammattilaisen voimin maailmalla julkaistavista lehdistä kiinnostavia artikkeleita.

Lehtiä lääketieteen ammattilaisille ja kuluttajille

Harvard Newsletters julkaisuja on viisi erilaista: Harvard Health Letter, Harvard Heart Letter, Harvard Mental Health Letter, Harvard Women´s Health Watch ja Harvard Men´s Health Watch. Kukin lehti sisältää uusimpaan tietoon perustuvaa hyödyllistä informaatiota aihealueesta Harvard Medical School:n arvostettujen asiantuntijoiden kirjoittamina.

Ensimmäinen suomennettu julkaisu on Harvard Mental Health Letter – lehti, jonka ensimmäinen numero ilmestyi 20.10.2006. Lehden ensipainos on 6500 kappaletta, jotka jaettiin terveyskeskuslääkäreille, työterveyslääkäreille, ylimmille kandikursseille sekä apteekkeihin henkilökunnan käyttöön.

Toimitusjohtaja Lindén kertoo, että jatkossa Harvard Newsletters –lehtiä tullaan julkaisemaan viikoittain ja myös kuluttajilla tulee olemaan mahdollisuus tilata lehtiä.

Lääkäri voi jakaa tietoa potilaalle

Harvard Special Health Reports julkaisut ovat Harvard Medical School:n julkaisemia 30-50 sivuisia oppaita sairauksien diagnosoinnista, hoidosta ja ennaltaehkäisystä sekä muista terveyteen liittyvistä aiheista, kuten kuntoilusta. Jokainen opas on kirjoitettu helposti ymmärrettävästi ja tarjoaa syvällisen katsauksen aiheeseen.

Harvard Special Health Reports materiaalia julkaistaan lääkäreille Lääkäriportaali –verkkopalvelussa (www.laakariportaali.fi). Netin kautta lääkäri voi paitsi lukea itse tietoa, myös lähettää oppaan potilaallensa ilmaiseksi sähköpostitse.