A-lehdet Oy avaa tammikuussa 2007 Jyväskylään puhelinmyyntitoimiston. Yhtiön ensimmäinen oma myyntitoimisto perustettiin vuonna 1993 Tampereelle. Sen jälkeen toiminta on laajentunut yhdelletoista paikkakunnalle. Yhtiön tavoitteena on viedä työpaikat sinne missä niitä tarvitaan ja oikeanlaista työvoimaa on saatavilla. Jyväskylään avattava toimisto tarjoaa parikymmentä uutta työpaikkaa.

”Aloitamme jo tämän vuoden joulukuussa rekrytoinnit Jyväskylän keskustassa avattavaan toimistoomme. Tavoitteenamme on löytää 15–20 innostunutta ja puhelinmyyntityöstä kiinnostunutta myyntineuvottelijaa vuoden 2007 aikana.

Olen täysin vakuuttunut siitä että Jyväskylä on oikea valinta uudelle toimistollemme hyvän maantieteellisen sijainnin sekä ammattitaitoisen henkilökunnan saannin suhteen”, kertoo A-lehdet Oy:n myyntijohtaja Kaisu Tajakka.

A-lehdet Oy:n koko puhelinmyynnistä yli kolmasosa ja Image Kustannuksen puhelinmyynnistä noin puolet tehdään yhtiön omissa toimistoissa ympäri Suomea.