Markkinointitoimisto TEQUILA avaa oman radiokanavan kolmeksi päiväksi. RADIO TEQUILA mainostaa itseään maailman kaupallisimpana radioasemana. Kanava lähettää kolmen päivän ajan sisältöä markkinoinnista ja mainonnasta. 1.-3.11.06 eetterissä pääkaupunkiseudulla taajuudella 105,5 MHz ja kolmen viikon ajan verkossa osoitteessa www.radiotequila.fi.

TEQUILAn radion tarkoituksena on nostaa markkinointi puheenaiheeksi ja jakaa ammattitietoutta modernin markkinoinnin teemojen ympärillä. Kolmen lähetyspäivän aikana eetterissä keskustellaan mielipidevaikuttajien johdolla niin markkinointiteollisuutta kuin kuluttajiakin koskettavista aiheista. Radioprojektin myötä TEQUILA osoittaa käytännössä sen, mistä markkinointitoimisto saarnaa: kanavariippumattomuudesta ja median luovasta käytöstä.

Mainoskanavaa lähetetään päivittäin kello 7.00-19.00. Markkinointiradiossa tullaan kuulemaan markkinoinnin, mainonnan ja viestinnän ammattilaisia. Ohjelmia toimittavat Jussi Halli, Taina West, Henkka Hyppönen ja Satu Risteli ja radioprojektin tuottajana toimii Niko Sinervä TEQUILAsta.
”Radion perustaminen on suuri ponnistus, mutta haluamme tällä osoittaa, että myös perinteistä markkinointikanavaa voi käyttää uudella tavalla. Radio herättää tunnetusti puheenaiheita ja tämän radioaseman rinnalla toimii laaja nettisivusto, joka tarjoaa kuulijalle eetterissä kuullun sisällön lisäksi paljon lisätietoa ja esimerkkejä keskustelua herättävistä puheenaiheistamme,” kertoo TEQUILAn toimitusjohtaja Timo Häkkinen. ”Radion ja netin yhdistäminen ei toki ole uusi idea, mutta tällaisessa, tarkkaan kohdennetussa muodossa se on kuitenkin ensimmäinen laatuaan. Haluamme myös näyttää, että markkinointi- ja mainostoimistojen on tunnettuuden lisäämiseksi syytä maistaa myös omia lääkkeitään.”

”Puheenaiheet pyörivät niiden teemojen ympärillä, joita alamme toimijat jatkuvasti miettivät: mistä saadaan isoja ideoita ja kuinka niistä generoidaan kasvua, miten saavutetaan myynnin maksimaalista kasvua minimaalisessa ajassa, mitä nuoret ajattelevat mainonnasta, minkälaisia ovat markkinoinnin globaalit trendit, mitä yhteisöllisyys tarkoittaa ja miten sitä voi hyödyntää ja minkälaista on modernin mainonnan eettisyys, muutamia esimerkkejä mainitakseni”, kertoo Häkkinen ja jatkaa: ”Myös Henkka Hyppönen tekee RADIO TEQUILAn aamushown myötä paluun eetteriin. Hänen aamuaiheitaan on mm. luovaan ajatteluun kannustaminen työyhteisössä sekä paremmaksi vaikuttajaksi oppiminen.”

RADIO TEQUILAn kohderyhmänä ovat kaikki markkinointi- myynti- ja mainonta-alan henkilöt sekä muut alasta kiinnostuneet. Radiolähetykset tuotetaan korkealaatuisiksi, lähetysten tekniikasta vastaa Radio Nova. Mielenkiintoisen asiapitoisuuden lisäksi kanavalla soi ajankohtaista musiikkia niin kotimaisilta kuin ulkomaisiltakin artisteilta. RADIO TEQUILAn koko sisältö on kuunneltavissa internet-sivuilla, joilla kuulijalle tarjotaan myös muuta lisäarvoa. Verkossa esitellään mm. Boostaa mun Saitti -kilpailu, jonka palkintona TEQUILA rakentaa kilpailun myötä etsittävän suomalaisen PK-yrityksen sivuston uusiksi. Verkkosivustolla etsitään myös maamme positiivisinta asiakaspalvelukokemusta.