Etuovi.comin liiketoiminnasta noin neljännes on palveluliiketoimintaa, jossa lähinnä omistusasuntoja välittäville asiakkaille toimitetaan kotisivuratkaisuja ja operatiivisia järjestelmiä. Hankittava yhtiö toimii samalla alueella, mutta keskittyy vuokra-asuntomarkkinoilla toimiviin yhtiöihin.

Hankittavan yhtiön asiakkaina on Suomen suurimpia asuntokiinteistöjen omistajia, välittäjiä ja rakennuttajayhteisöjä, joiden hallinnassa on yli 100 000 asuinhuoneistoa ja -kiinteistöä. Järjestelmät helpottavat ja tehostavat näiden asuntojen vuokrausta.

-Vuokra-asuntojen välitysmarkkinoilla on kasvun varaa, kun vuokra-asuntojen tarjonta on kasvamassa, Alma Median Markkinapaikkojen johtaja Raimo Mäkilä toteaa.

Kiinteistöalan Tietopalvelut R.E.I. Oy:n liikevaihto on noin 0,4 milj. euroa. Nyt hankittava osuus on 90 % osakekannasta.