The Voice TV:n kasvaneeseen katsojamäärään on vaikuttanut erityisesti viime viikolla alkanut uusi päivittäinen musiikkimakasiiniohjelma Komulainen, Paasonen, Saukko eli KPS. Kristiina Komulaisen, Heikki Paasosen ja Johannes Saukon juontama viihdeohjelma keräsi heti ensimmäisellä viikollaan hyvin yleisöä.

-Ohjelman saama julkisuus eri medioissa vaikutti siihen, että KPS kiinnosti heti ensimmäisellä esitysviikollaan. Koko The Voice TV:n toimitus on tehnyt hihat sauhuten töitä uuden ohjelmamme eteen. Olemme todella ylpeitä uudesta ennätyksestämme ja odotamme kasvun jatkuvan edelleen, kommentoi The Voice TV:n vastaava tuottaja Johannes Saukko.

KPS-ohjelman lisäksi The Voice TV:llä nähdään päivittäin suomalaisten huippuartistien juontama listaohjelma Countdown.FI. sekä viikoittain maanantai ja tiistai iltaisin rankempaa rockia tarjoileva 100% Rock-ohjelma, keskiviikko- ja torstai-iltaisin Hiphop- ja Rnb-musiikkiin keskittyvä After Hours ja perjantai- ja lauantai-iltaisin dance-musiikin The Voice Party -ohjelma.