Tekstisisältöä journalistisiin julkaisuihin on tähän asti totuttu ostamaan omilta tai free-toimittajilta sekä STT:ltä. Kuvapuolella on jo vuosikymmeniä ollut käytössä erilaisten kuvapankkien ja kuvatoimistojen palvelut.

Journalististen tuotteiden markkinat kasvavat

”Palvelumme madaltaa oleellisesti uuden lehden perustamiskynnystä”, kertoo Letterboxin kehitysjohtaja Jukka Kuusanmäki. ”Kustantaja voi hankkia palvelustamme yksinoikeudella oman lehtensä ilmestymisalueelle mm. korkeatasoisia artikkeleja, pakinoita, henkilöhaastatteluja hintatasoon joka ei muuten olisi taloudellisesti mahdollista. Ja useimmat tekstit on varustettu myös laadukkain kuvin.”

Letterbox on Suomen Postin lisäksi ainoa suomalaisessa omistuksessa oleva kaupunkilehtien ja mainoksien valtakunnallinen jakeluyhtiö. Kesällä 2004 startanneen yrityksen perustaja Jukka Kuusanmäki on aiemmin toiminut Nykypäivä-lehti Oy:n oto. toimitusjohtajana, sekä mediakonserni Jantonin kehitysjohtajana.