-Uudet kanavat tarjoavat monipuolista ohjelmistoa erilaisille ihmisryhmille. Ne lisäävät tarjontaa niille katsojaryhmille, joita perinteinen tv-tarjonta ei palvele riittävästi, kanavajohtaja Jukka Raatikainen sanoo.

Maksu-tv-liiketoiminnasta vastaava apulaisjohtaja Juha Mustonen toteaa, että digitalisoinnin ja sitä myöten lisääntyvän tarjonnan kautta myös maksu-tv-palvelujen tarjonta tulee moninkertaistumaan. MTV on mukana muuttuvassa suomalaisessa televisiokentässä tarjoten ensimmäisenä joka kodin maksu-tv kanavapaketin, jossa yhdistyvät Suomen suosituimman televisiokanavan laatu ja luotettavuus paketoituna kuluttajaystävälliseen hinnoitteluun.

MTV3 MAX

MTV3 MAX on ensimmäinen vain miehille tarkoitettu tv-kanava Suomessa. Ohjelmistossa on raskaan sarjan huumoria, harrastuksia, tietoa ja urheilua: komediaa laidasta laitaan, ruoanlaittoa reilusti ja ronskilla otteella, metsästyksen ja kalastuksen laatusarjoja, jättiläiskoneita, sotadokumentteja ja historiatietoa rankimmillaan – kovan luokan urheilua, uhkapeliä ja silmänruokaa unohtamatta.

MTV3 Leffa – suosikkielokuvia viime vuosikymmeniltä

MTV3 Leffa –kanavalla nähdään joka päivä lähes kymmenen valkokankaan menestystarinaa 80- ja 90-luvuilta: romantiikkaa, komediaa, jännitystä ja spektaakkeleja, menestyselokuvia, kulttileffoja, toimintaa ja draamaa.

MTV3 Fakta

MTV3 Fakta pureutuu asioihin, ihmisiin ja ilmiöihin. Kanavalla nähdään dokumenttisarjoja, huipputekniikkaa ja teknologiaa, laatujännitystä sekä kiinnostavia henkilöitä ja puhuttavia persoonia.

Juniori – lasten kanava

Subtv Juniori on lasten kanava, joka tarjoaa kaikenikäisille lapsille klassikoita, kaikkien aikojen suosituimpia lastensarjoja, unohtumattomia kotimaisia suosikkeja sekä lasten oman elokuvaillan. Kanavalla näkyvät ja kuuluvat iloiset juontajat Kana ja Tea, jotka luotsaavat päivän ohjelmistoa energiseen, iloiseen ja luovaan tyyliin. Koko ohjelmisto on joko puhuttu tai tekstitetty suomeksi.

MTV3 MAX ja Subtv Juniori aloittavat lähetykset 1.11., MTV3 Leffa ja MTV3 Fakta marraskuun puolessa välissä 15.11. Kaikki neljä kanavaa näkyvät kaapelitalouksissa, antennitalouksissa näkyvät MTV3 MAX ja Subtv Juniori. Antennitalouksiin MTV:n kanavia myy PlusTV, kaapelitalouksiin kaapeliyhtiöt.