NYTimes.com-sivuston mobiiliversioon on otettu suomalaista teknologiaa. Conmio Oy:n kehittämä ManaGate-ohjelmisto mahdollistaa monipuolisten mobiilipalveluiden toteuttamisen digitaalisesta sisällöstä entistä nopeammin.

Conmio ManaGate-ohjelmisto on suunniteltu helpottamaan ja yhtenäistämään mobiilisisällön ja siihen liittyvien liiketoimintaprosessien hallintaa suurissa kansainvälisissä yrityksissä. Ratkaisun avulla sanoma- ja aikakauslehtien julkaisijat, mediatalot sekä tele- ja Internet-operaattorit voivat nopeasti luoda uusia mobiilipalveluita mistä tahansa olemassa olevasta sisällöstä.

Osoitteesta http://mobile.nytimes.com löytyvä sivusto tuo New York Times -lehden uutissisällön älypuhelimiin ja PDA-laitteisiin.

“Mobiililaitteiden ja -palveluiden käyttäjämäärät kasvavat valtavaa vauhtia kaikkialla maailmassa. Mobiilipalveluiden avulla esimerkiksi mediatalot pystyvät tarjoamaan uutissisältöään asiakkailleen entistä monipuolisemmin. Uudella ManaGate-ohjelmistolla voidaan käynnistää räätälöityjä mobiilitoteutuksia nopeasti ja edullisesti, mikä mahdollistaa esimerkiksi uudenlaisten mainoskonseptien hyödyntämisen näiden palveluiden rahoittamisessa”, sanoo Conmio Oy:n toimitusjohtaja Tero Hämäläinen.