Ekonomi Anne Allo, 52, on nimitetty Orion-konsernin viestintäjohtajaksi alkaen 16.10.2006.

Anne Allo
Anne Allo

Hän on työskennellyt Orionin palveluksessa vuodesta 1997 vastuualueenaan sijoittajasuhteet ja talous- ja pörssitiedottaminen. Viestinnän tehtäväkentässä painottuvat jatkossa Orion-konsernin talous- ja pörssitiedottaminen, sijoittajasuhteet sekä ulkoinen ja sisäinen tiedotus. Viestintä kuuluu Orion-konsernin johto-organisaatiossa esikuntatoimintoihin, joita johtavalle Olli Huotarille Allo raportoi.

Konsernin viestintäjohtajana vuodesta 2003 toiminut FM, diplomiekonomi Heikki Vuonamo, 58, siirtyy 16.10.2006 alkaen yhtiön lääkeliiketoiminnan Global Sales <>yksikköön tehtävänimikkeenään johtaja, media ja yhteiskuntasuhteet. Hän raportoi Global Sales -yksikön johtajalle, Pekka Kaivolalle.