Keskustan puoluesihteeri Jarmo Korhosen mukaan pyrkimys on jatkaa yhteistyötä PHS:n kanssa strategisen kumppanuuden hengessä vuoden 2008 kunnallisvaaleissa ja vuoden 2009 europarlamenttivaaleissa. Tavoitteena on vahvistaa Keskustan brändiä pitkäjänteisesti myös vaalien välillä.

-Eduskuntavaaleissa Keskustalla on vain yksi tavoite eli voitto. Vaalikampanjamme tulee olemaan uudenlainen, yllättävä ja raikkaan positiivinen. Useiden mainostoimistojen kanssa käytyjen neuvottelujen jälkeen katsoimme, että PHS on Keskustalle sopivin kumppani suunnittelemaan sellaista markkinointiviestintää, joka varmistaa Keskustan olevan ykköspuheenaihe eduskuntavaaleissa.

Mainostoimisto PHS:n toimitusjohtaja Petteri Kilpisen mukaan poliittinen markkinointiviestintä on astumassa uudelle tasolle. Vanhoilla, perinteisillä toimintatavoilla ei enää menesty.

-Kilpailu äänestäjistä on yhä kovempaa ja siksi tarvitaan yhä ammattitaitoisempaa otetta. Tästä syystä PHS näkee Keskustan suurena haasteena. Keskustalla on todelliset mahdollisuudet saada merkittävästi uusia äänestäjiä tulevina vuosina.

Mainostoimisto PHS:n asiakkaita ovat mm. DNA, Veikkaus, Posti, Kesko, Hartwall, Pfizer, MTV, Neste Oil, HK Ruokatalo ja Pohjola.