Viestintätoimisto Sanafor Oy on ostanut koko AC-tiedotus Oy:n osakekannan ja liiketoiminnan. Uusi yhtiö AC-Sanafor nousee Suomen seitsemänneksi suurimmaksi viestintätoimistoksi 1,1 miljoonan euron liikevaihdollaan ja 900 000 euron myyntikatteellaan.

Sari-Liia Tonttila
Sari-Liia Tonttila

AC-Sanaforin toimitusjohtajaksi tulee YTM Sari-Liia Tonttila, joka on toiminut Sanaforin toimitusjohtajana. Hän omistaa uudesta yhtiöstä 100 %. AC-tiedotuksen toimitusjohtaja, valtiotieteen lisensiaatti Marja-Liisa Rosberg jatkaa AC-Sanaforin senior advisorina ja hallituksen puheenjohtajana.

AC-Sanafor on yhden maailman suurimmista viestintätoimistoketjuista, Weber Shandwickin, WSW:n, Suomen edustaja. WSW:llä on 77 toimistoa ja 50 yhteistyötoimistoa kautta maailman. Yhtiö on osa IPG -konsernia, joka on listattu New Yorkin pörssissä.

”Uskon viestintätoimistoalan voimakkaaseen kasvuun, sillä kokemus on osoittanut, että hyvin hoidettu viestintä on liiketoiminnan menestyksen edellytys. Lisäksi yhteistyö AC-mainoksen kanssa laajentaa palvelumme kattamaa markkinointiviestinnän”, toimitusjohtaja Sari-Liia Tonttila toteaa.

AC-mainoksen toimitusjohtajana jatkaa Misa Kannos. ”Asiakkaat vaativat luovuutta ja tehokkuutta. Tähän yhteistyö laajentuneessa yhtiöryhmässämme perustuu.”, Kannos lisää.