Lehti ilmestyy kaksi kertaa vuodessa englanniksi ja venäjäksi. Sen painosmäärä on 100 000 kpl.

Lapland Magazinen päätoimittajana toimii Hanna Kouri, joka työskenteli viimeksi Egmont-kustannuksessa Skimbaajan päätoimittajana. Lehden ulkoasusta ja taitosta vastaa Saku Heinänen ja Timo Tervoja Suunnittelutoimisto BOTH:sta. Lehden valokuvaajina työskentelee vuoden 2006 nuori lehtikuvaaja Rami Hanafi ja action kuvaajana ansioitunut Rami Lappalainen. Lehden avustajina on joukko nimekkäitä suomalaisia valokuvaajia, toimittajia ja stylisteja: Kira Gluschkoff, Lauri Eriksson, Nina Nuorivaara, Susanna Björklund, Katja Pantzar ja Tuomas Vimma, sekä kolumnistina Roman Schatz.

Lehden ensimmäinen, talvinumero ilmestyy 2. lokakuuta. Lehti on irtonumeromyynnissä sen sponsoreiden ja ilmoittajien jakelupisteissä yli 20 maassa. Suomessa se on myynnissä mm. Akateemisessa Kirjakaupassa, Stockmannilla ja Sokoksessa. Lehti on saatavilla Finnairin kaikilla kaukolennoilla ja loungeissa, sekä tärkeimmillä kansainvälisillä matkailu-, muoti- ja designmessuilla. Lapland Magazineen myydään ilmoituksia suomalaisille brandeille ja matkailualan yrityksille. Lehden pääsponsori on Luhta.