Hän aloittaa Maatilan Pirkan päätoimittajana 1.1.2007. Penttilä siirtyy Maatilan Pirkkaan Koneviesti-lehdestä.

Maatilan Pirkka on Pirkka-julkaisuperheeseen kuuluva K-ryhmän ja K-Maatalous-ketjun asiakaslehti. Vuoden 2007 alusta Maatilan Pirkan kustantaa A-lehdet-konserniin kuuluva Markkinointiviestintä Dialogi Oy.

”Maatilan Pirkka on arvostettu maatalousyrittäjän ammattilehti. Oma motivaationi lähde on halu tarjota maatalousyrittäjille tietoa, jota he tarvitsevat omassa työssään – laaja-alaisesti ja kehityksen uusimmat tuulet huomioiden”, sanoo Anne Penttilä.

”Tavoitteenamme on Maatilan Pirkan raikastaminen sekä lehden toimituksellisen sisällön kehittäminen. Annella on laajasti näkemystä lukijakuntaamme kiinnostavista asioista sekä alaa opiskelleena että maataloudesta kirjoittaneena toimittajana”, kertoo Antti Eränne Dialogista.

Maatilan Pirkan levikki on 55 212 (Levikintarkastus Oy 2005). Lehti ilmestyy viisi kertaa vuonna 2007. Pirkka-lehtien kustantaminen siirtyy vuoden 2007 alussa Dialogiin.