Niko Palosuo
Niko Palosuo

Lääkeyritys Pfizer Oy:n uudeksi yhteiskuntasuhde- ja viestintäjohtajaksi sekä johtoryhmän jäseneksi on nimitetty VTM Niko Palosuo (37) 16.10. alkaen. Palosuo on toiminut vuodesta 2004 Tamro-konsernin ja Tamro Suomen viestintäpäällikkönä ja sitä ennen monipuolisesti yritysviestinnän eri tehtävissä Siemensillä sekä viestintäkonsulttina. Yritysviestintäuraa edelsivät toimittajan tehtävät erilaisissa sanoma- ja aikakausilehdissä Suomessa ja ulkomailla.

“Ikääntyvä väestö luo yhteiskunnassa kasvavia paineita yhä tehokkaamman terveydenhuollon kehittämiseksi” Palosuo sanoo. “Pfizerilla on maailman johtavana alkuperäislääkkeiden kehittäjänä hyvät lähtökohdat osallistua tähän kehitystyöhön, ja edistää ymmärrystä lääkehoidon mahdollisuuksista” Palosuo jatkaa.

“Niko Palosuo on erinomainen vahvistus johtoryhmäämme. Hän kasvattaa osaamistamme ja valmiuksiamme toimia yhä keskeisemmäksi muodostuvassa asiakaskunnassa Pfizerin yhteiskunnallisen roolin vahvistamiseksi ja suomalaisten terveyden edistämiseksi”, toteaa Pfizer Oy:n toimitusjohtaja Ove Uljas.