Yritys toimii kahdessa toimipisteessä Helsingissä ja Oulussa.

“Uuden Incogniton palvelut pohjaavat kokonaisvaltaiseen markkinoinnin suunnitteluosaamiseen. Uskomme luovaan, vastuulliseen ja tulokselliseen markkinoinnin kehittämiseen. Toimistollamme on monipuolinen kokemus kansainvälisten teollisuusyritysten markkinoinnista sekä laaja teknologia- ja lääkemarkkinoinnin osaaminen. Yhdessä suomalaisen vientiteollisuuden kanssa aiomme rakentaa markkinointiosaamisesta kansainvälisen vientituotteen”, kertoo Helsingin yksikön – Incognito Oy:n toimitusjohtaja Mika Nevalainen.

“Alamme tiukassa kilpailussa voittajina selviävät yritykset, joilla on aito kyky vastata markkinoiden muuttuviin tarpeisiin, sparrata asiakkaan liiketoimintaa, luoda erottuvaa markkinointia ja ottaa vastuu markkinoinnin kehittymisestä. Tulemme palvelemaan tehokkaasti eri puolilla Suomea toimivia asiakkaitamme”, Oulun yksikön – Incognito Pro Oy:n toimitusjohtaja Risto Heikkinen toteaa.

Incognito kuuluu itsenäisten toimistojen globaaliin ICOM-ketjuun, jolla on tällä hetkellä 80 toimistoa 50 maassa.