Talentum Oyj:n hallitus on nimittänyt Talentumin toimitusjohtajaksi 1.11.2006 alkaen kauppatieteiden maisteri Juha Blomsterin (49). Juha Blomster toimii tällä hetkellä Kauppalehti Oy:n toimitusjohtajana, Kauppalehti-ryhmän johtajana ja Alma Media Oyj:n johtoryhmän jäsenenä.

Hän on aikaisemmin toiminut Kustannus Oy Aamulehden toimitusjohtajana (1998-2000) ja markkinointijohtajana (1996-1998) sekä Kustannus Oy Kauppalehden apulaisjohtajana (1991-1995).

Juha Blomster
Juha Blomster

Juha Blomster on ollut Talentum Oyj:n hallituksen jäsen vuodesta 2001, josta tehtävästä hän on ilmoittanut eroavansa aloittaessaan toimitusjohtajan tehtävässä.

“Juha Blomsterilla on vankka kokemus media-alalla, erityisesti talouspäivälehtien alueella. Arvokas lisä hänen uudessa tehtävässään on Talentumin hyvä tuntemus,” sanoo hallituksen puheenjohtaja Tuomo Saarinen.