Viasat Sport -urheilukanavat kuuluvat osana kaikkiaan 16 Viasat-kanavaa sisältävään uuteen Viasat Kulta -kanavapakettiin.

Viasat näyttää UEFA:n Mestareiden liigaa, jonka otteluita on mahdollisuus seurata samanaikaisesti kaikilla kolmella Viasat Sport -kanavalla. Jokaisen pelikierroksen tiistain ja keskiviikon suomalaisnäkökulmasta kiinnostavimmat ottelut televisioidaan Viasat Sport1 -kanavalla suorina lähetyksinä Tuomas Virkkusen selostamana ja Sport2 ja Sport3 kanavilta on mahdollisuus seurata illan muita otteluita.

Amerikkalaista jalkapalloa

Tällä viikolla allekirjoitetun sopimuksen mukaan Viasat näyttää syyskuun 7. alkavan amerikkalaisen jalkapallon NFL-sarjan ottelut.

Muuta urheilusisältöä ovat jalkapallon EM-kisojen karsintaottelut ja englannin FA Cup sekä muina merkittävinä jalkapallon televisiointisopimuksina mm. Englannin liigacup ja ensimmäinen divisioona, Saksan Cup, Skotlannin, Hollannin, Tanskan ja Ranskan pääsarjat sekä osa Italian Serie A:n otteluista. Viasat esittää suomalaiskatsojille myös Manchester Unitedin, Chelsean ja AC Milanin omien TV-kanavien parhaat palat.

Vahvan jalkapallotarjonnan lisäksi Viasatilla näkyy koripallosta euroliiga, EM ja MM-kisat, amerikkalaisen ammattilaisjalkapallon NFL- ja NFL Europe -liigat, Yhdysvaltain Major League baseball -sarja, paljon huippunyrkkeilyä, kuten HBO:n ja suurpromoottorien Frank Warrenin ja Wilfried Sauerlandin järjestämät ottelut suorina sekä ESPN-kanavan arkistojen helmet ja America’s Cup -purjehduskilpailu.

Palloilulajien lisäksi Viasatilla on tiedostettu suomalaiskatsojien kiinnostus autourheiluun. Merkittävistä autoilusarjoista Viasatin päänavaajana toimivat eurooppalainen kestävyysajon Le Mans -sarja sekä yhdysvaltain johtavat autoilusarjat Nascar ja Indy Racing League.