MTV MEDIA tuo markkinoille neljä uutta maksullista tv-kanavaa marraskuussa 2006. MTV MEDIAn tavoitteena on olla merkittävä toimija myös maksu-tv–liiketoiminnassa. MTV MEDIAn maksu-tv
-kanavapaketti on ensimmäinen suurelle yleisölle suunnattu edullinen ns. minipay – kanavapaketti.

MTV Kanavapaketin kanavat ovat MTV3 MAX, Subtv Juniori, MTV3 Fakta ja MTV3 Leffa.

”Kanavapaketissa on miehille suunnattu oma kanava, lastenohjelmia, asiaohjelmia ja leffoja. Ja tarjontavain kasvaa tulevaisuudessa”, maksu-tv:n kanavajohtaja Jukka Raatikainen
kertoo.

Kanavista MTV3 MAX ja Subtv Juniori tulevat alusta lähtien jakeluun sekä Suomen maanpäällisessä digitv-verkossa että useissa digitaalisissa kaapelitelevisioverkoissa. Maanpäällisessä digitv – verkossa MTV3 Max ja Subtv Juniori -kanavia edustaa PlusTV.

Digitaalisissa kaapelitelevisioverkoissa jaellaan MTV3 MAXin ja Subtv Juniorin lisäksi MTV3 Fakta ja MTV3 Leffa –kanavia. MTV3 Fakta ja MTV3 Leffa –kanavia tehdään yhteistyössä Ruotsin TV4 –kanavan kanssa. Kaikkia neljää kanavaa jakelevat Elisan kaapelitelevisioyhtiöt, TeliaSonera ja Turun Kaapelitelevisio ja jakelu kattaa noin 500.000 kaapelitaloutta.

”PlusTV paketoi halutuimmat suomalaiset ja ulkomaiset maksu-tv -kanavat yhden kortin alle ja tarjoaa noin miljoonalle antennitaloudelle mahdollisuuden laajaan ja monipuoliseen kanavavalikoimaan. Ensimmäisessä vaiheessa PlusTV:n kanavapaketti sisältää digitaaliset MTV3 MAX ja Subtv Juniori -kanavat. ”, PlusTV:n toimitusjohtaja Vesa Mars kertoo.