Valtiot.maist., EMBA, Marko Janhunen on nimitetty Oy Metsä<>Botnia Ab:n Uruguay-projektiin viestintä ja yhteiskuntasuhdejohtajaksi 1.9. alkaen. Marko Janhunen on aikaisemmin vastannut UPM:n kauppapolitiikkaan ja EU-asioihin liittyvästä edunvalvonnasta Brysselissä.

Uruguay-projektiin muodostetaan viestintä- ja yhteiskuntasuhteista vastaava työryhmä, jota johtaa Marko Janhunen (sijaintipaikka Espoo). Muut ryhmän jäsenet ovat Botnian viestintäpäällikkö Kirsi Seppäläinen (sijaintipaikka Espoo), jolla on kokonaisvastuu projektin viestinnästä, Botnia S.A.:n viestintäpäällikkö Florencia Herrera (sijaintipaikka Montevideo) vastuualueenaan Botnia S.A.:n ja projektin viestintä Latinalaisessa Amerikassa sekä Botnian ympäristöjohtaja Kaisu Annala (sijaintipaikka Espoo), joka toimii ympäristöasioiden asiantuntijana viestinnässä.

Viestintäjohtaja Annikki Rintala vastaa edelleen Botnian muusta viestinnästä kuten tähänkin saakka.