Eniro on valinnut viestinnän yhteistyökumppaniksi Sopranon.
“Painopistealueeksi on valittu yrityksen ja tuotteiden tunnettuuden nosto. Toimialan mielikuvaa on selkeytettävä ja halusimme yritysviestintäämme kehittäjän ja sparraajan. Viestinnän yhteistyökumppaniksi Soprano valittiin toimialaosaamisen ja näkemyksellisyyden perusteella”, Eniro Finlandin markkinointi- ja viestintäjohtaja Pirjo Kaasinen kertoo.

Sopranon valintaa edelsi tarjouskilpailu, jossa oli mukana joukko kotimaisia viestintätoimistoja.

”Markkinointi ja viestintä tulevat Eniro Finlandille yhä tärkeämmäksi. Tavoitteenamme on ottaa johtava paikallisen hakuyrityksen asema kotimaisilla mediamarkkinoilla tämän vuoden aikana. Keinoina ovat ainutlaatuinen ja monikanavainen tarjonta, paikallistuntemus ja paikallinen tietosisältö sekä alan johtavat innovaatiot”, Kaasinen sanoo.

Vuodesta 1986 Suomessa toiminut Eniro Finland on vakiinnuttanut asemansa ja noussut johtavien mediayritysten joukkoon maamme hakumarkkinoilla. Suomessa Eniro on kasvanut viidellä paikkakunnalla toimivaksi ja 600 henkeä työllistäväksi yritykseksi. Nyt Eniro haluaa erottautua ja lisätä tunnettuutta paikallisen tiedon osaajana puhelinluetteloiden, numeropalvelun sekä internet- ja mobiilihakupalvelujen kautta.

Eniro uskoo, että kasvavat hakumarkkinat tarjoavat Enirolle sekä viestinnällisiä että toiminnallisia mahdollisuuksia. Markkinanäkymien mukaan painettu luettelomedia säilyttää vahvan asemansa pitäen markkina-arvonsa. Vastaavasti tuoreiden tutkimusten mukaan sähköisten palveluiden käyttö kasvaa jatkossa, koska peräti joka toinen (47%) suomalainen aikoo lisätä niiden käyttöä