Talentumin Ruotsin yhtiön toimitusjohtaja Christen Björkin sanoo, että lehdelle asetettiin heti alusta lähtien korkeat taloudelliset tavoitteet seuraaville kahdelle-kolmelle vuodelle. Mutta huolimatta siitä, että lehti on mennyt hyvin, emme päässeet tavoitteeseemme. Se oli puhdas mainoslehti ja markkina on tiukkaa, hän sanoo.

Meillä on käynnissä muita projekteja, joihin satsaamme. Emme voi tehdä kaikkea. Meillä on edelltyksiä toisaalla, hän vakuuttaa.

Talentum Oyj kertoo vuosikertomuksessaan, että se vahvisti asemaansa merkittävänä pohjoismaisena ammattilehtikustantajana hankkimalla lokakuussa 2005 omistukseensa ruotsalaisen kustantajan Ekonomi & Teknik Förlag AB:n (nyk. Talentum Sweden AB).

Talentum lopetti alkuunsa Passion-lehden Ruotsissa
Talentum lopetti alkuunsa Passion-lehden Ruotsissa