YLE TV2:n ohjelmajohtaja, fil.lis. Päivi Kärkkäinen on nimitetty ohjelmistopäälliköksi YLEn suomenkielisessä televisiossa. Kärkkäinen aloittaa tehtävässään 1.10.2006.

Ohjelmistopäällikkö vastaa televisiotoiminnan johtajan alaisuudessa suomenkielisten televisiokanavien koordinaatiosta, profiileista, kaaviosuunnittelun toteutuksesta ja kanavien yhteisistä hankkeista yhdessä kanavapäälliköiden kanssa. Tehtäviin kuuluu myös Asia- ja kulttuuri-ohjelmistoalueen asiakkuustoiminnosta vastaaminen sekä televisiotoiminnan prosessien ja toimintatapojen kehittäminen. Kärkkäinen toimii myös televisiotoiminnan johtaja Olli-Pekka Heinosen varamiehenä.

Kärkkäinen on toiminut Yleisradiossa aiemmin toimittajana, ohjelmistopäällikkönä ja ohjelmajohtajan varamiehenä. YLE TV2:n ohjelmajohtajana hän on työskennellyt vuodesta 2002.

Nykyinen television ohjelmistojohtaja Heikki Seppälä on ottanut vastuulleen Euroviisut 2007 -projektin vetämisen.