Maatalouskesko Oy ja Markkinointiviestintä Dialogi Oy ovat sopineet Pirkka-julkaisuperheeseen kuuluvien Maatilan Pirkka ja Åker Birka -julkaisujen kustantamisesta. Sopimus liittyy aiemmin julkistettuun laajaan yhteistyöhön Pirkka-julkaisuperheen kustantamisesta A-lehdet-konserniin kuuluvassa Dialogissa.

Maatilan Pirkka ja Åker Birka -lehtien kustantaminen siirtyy ensi vuoden alussa Dialogiin. Maatilan Pirkan levikki on 55 212 (Levikintarkastus Oy 2005). Maatilan Pirkka ja Åker Birka ilmestyvät viisi kertaa vuonna 2007. Lisäksi Dialogi tuottaa kummallekin lehdelle sähköisen näköislehden.

”Maatalouskesko haluaa jatkaa Maatilan Pirkka ja Åker Birka -lehtiä arvostettuina maatalousyrittäjän ammattilehtinä, jotka edelläkävijöinä viestivät myös maatalouden tulevaisuuden ratkaisuista”, sanoo Maatalouskesko Oy:n toimitusjohtaja Seppo Hämäläinen.

Aiemmin lehtiä on tehnyt Kynämies Oy.