”Reebokilla on loistava asema urheilussa ja olen todella luottavainen tähän yhteistyöhön” Henry sanoo. ”Näin ensimmäisten kerran Reebokin ‘I Am What I Am’ mainoksen, jossa esiintyi Allen Iverson. Se oli mielestäni erinomainen mainos, koska se osoitti uuden, luonnollisen puolen hänestä. Reebok korostaa yksilöitä, jotka pyrkivät olemaan sellaisia. Haluan osoittaa ihmisille kokonaan uuden Thierry Henryn. Jalkapallo on työni ja rakastan sitä, mutta elämässäni on paljon muutakin kuin urheilu”, Arsenalin tähtihyökkääjä Henry kertoo.

Reebokin tiimiin liittyvät myös Chelsean pelaaja Andriy Shevchenko, ja Real Madridin maalivahti, espanjalainen Iker Casillas, jotka esitellään 14.elokuuta Rbk-tapahtumassa.
Multi-mediakampanja aloitetaan 11. eokuuta printissä, verkossa ja televisiossa. Mainoksissa lukee ”I don’t go anywhere without a good reason” ja “See, I did sign for a new team this summer.”

Muita Reebokin julkkiksia , jotka ovat liittyneet hiljakkoin mukaan, ovat NBA-koripallotähti Allen Iverson sekä tennispelaaja Ameli Mauresmo ja maaiman paras seitsenottelija, ruotsalainen Carolina Klüft. Myös rpääräti Jay-Z ja 50 Cent kuuluvat Reebokin tiimiin.