Hansén on ollut yhtiön hallituksessa vuodesta 1997.

Sam Hansén aloittaa uudessa toimessaan elokuun 8. päivä. Toimitusjohtajana viimeiset kolme vuotta toiminut Janne Pöyhönen siirtyy asiakasjohtajaksi. Pöyhönen jatkaa myös johtoryhmän jäsenenä ja hallituksessa yhtenä pääosakkaana.

Vankka kokemus mainosalalta ja päivittäistavarakaupasta

Sam Hansénilla on pitkä kokemus mainosmaailmasta niin toimitusjohtajan kuin asiakkuusjohtajankin tehtävistä. Hansénin työpaikkoina ovat olleet Mainostoimisto Lahtinen & Mantere Oy (toimitusjohtajana vuodet 1997-2002), Viherjuuren Mainostoimisto Oy ja Evia Helsinki Oy. Ennen mainosalaa hän toimi kymmenisen vuotta Felix Abballa, viimeksi markkinointijohtajana.

Viimeiset kaksi vuotta Hansén on toiminut tukku- ja vähittäiskauppaa harjoittavan yrityksen, Cailap Oy Marketingin johtotehtävissä.