Ruudussa Paasonen nähdään lokakuun alusta, jolloin hän aloittaa uudessa Voice TV:n ohjelmassa yhdessä Kristiina Komulaisen ja Johannes Saukon kanssa. Myös Kristiina Komulainen on uusi kasvo The Voicella. Komulainen on viimeksi nähty NRJ top 10 -listaohjelmassa Nelosella.

Paasonen, Komulanen ja Saukko tuottavat ja juontavat The Voicella uutta päivittäistä ohjelmaa, jossa nähdään musiikkivideoiden lisäksi monipuolista viihdettä. Ohjelman artistihaastattelut toimittaa Ville Toivonen.

The Voice on tuplannut katsojamääränsä viimeisen vuoden aikana. Uuden lokakuussa alkavan ohjelman lisäksi kanavan muita ohjelmia ovat suomalaisten huippuartistien juontama Coutdown FI –lista, kotimaisten videoiden saloja valottava Videoni, rockin erikoisohjelma 100% rock ja Hip hop & R’n’B –musiikkiin keskittyvä After hours.

Ensimmäisen kerran The Voicen uudet kasvot esittäytyvät The Voice ’06 –konsertissa Kaisaniemen puistossa 26.8. Konsertissa esiintyvät Lordi, Kubb (Uk), Outlandish (Den), Darin (Swe), Apulanta, Zen Cafe, Negative, Neljä Ruusua, Poets of the fall, Don Johnson big band, Antti Tuisku, Kwan ja Katri Ylander.