Fonecta Mediaan kuuluneiden Tuoteuutiset-lehtien liiketoiminta on
heinäkuussa sovitulla kaupalla siirtynyt 1.8. lukien lehtiä
aikaisemmin kustantaneelle Helsingin Publicatiolle. Findexa osti lehdet kolme vuotta sitten, mutta yrityksen uusi omistaja Fonecta ei pidä lehtiä enää tärkeinä.

Tuoteuutiset-lehtiperhe käsittää viisi teknisen alan tiedotuslehteä;
Tietotekniikan Tuoteuutiset, Elektroniikan Tuoteuutiset, Graafisen alan Tuoteuutiset, Tietoliikenteen Tuoteuutiset, Kanava Tuoteuutiset ja lehtikohtaiset Uutiskirjeet sekä www.tuoteuutiset.fi -verkkopalvelun.Tuoteuutiset-lehdet on perustettu vuonna 1986 ja lähes kolme vuottasitten Findexa Oy osti lehtien liiketoiminnan. Nyt sovitulla kaupalla toiminta siirtyy takaisin Helsingin Publicatio Oy:lle.

Tuoteuutiset oli kolme vuotta sitten Findexalle strateginen
investointi, kertoo Fonecta Media Oy:n toimitusjohtaja Pasi Arjaluoto.

“Findexan siirryttyä lähes kymmenen kertaa suuremman Fonecta-konsernin omistukseen, on Tuoteuutisten painoarvo kokonaisuudessa muuttunut. Tuoteuutisten kehittämisen kannalta paluu toimivan johdon ja aikaisempien omistajien hallintaan oli paras ratkaisu. Tältä pohjalta tulemme jatkamaan tiivistä yhteistyötä Tuoteuutisten kanssa”, hän kertoo.